Sunday, March 22, 2009

Eindelijk foto's!

Ja ja, eindelijk dan de beloofde foto's van wat ik nu allemaal aan het maken ben of wat net af is. Het is nog niet veel want ik ben nog maar net weer fanatiek begonnen na jarenlang alleen af een toe sokken breien of wat borduren.

Hier mijn versie van de Suzie Q, gebreid met Drops Eskimo garen. Ik vermoed dat ik hem iets te lang in de machine heb laten zitten want hij is prachtig vervilt maar toch vrij klein uitgevallen. Ondanks dat blijft ze gewoon erg schattig.....


Nog maar pas heb ik paar sokken gebreid van al een wat oudere wol van Opal. De kleuren zijn dus al niet meer helemaal van nu maar ze zijn nog steeds leuk!


Op dit moment ga ik naar een workshop in Staphorst 'Sokken breien voor gevorderden'. Leuk om weer wat bij te leren maar vooral heel gezellig en zo leuk om te zien dat iedereen zo creatief is! Onderstaande sok was het huiswerk na de eerste les........Leuk om te maken maar nu nog even de 2e sok ....Op dit moment brei ik een simpele sok (patroon 7 recht, 1 averecht) van Opal - Harry Potter in de kleur Dumbledore, wat een prachtige kleuren!En.......als laatste, een driehoekige sjaal met een simpel maar mooi ajourpatroon met wol van Jaggerspun (Zephyr Wool-Silk 2/18, kleur Claret). Ook erg leuk om te doen maar tegelijkertijd breiƫn en tv kijken is er voor mij niet bij met dit patroon dus het gaat niet snel.

Meer mag ik van mezelf niet op de pennen zetten en ga ik proberen eerst eens wat af te ronden alvorens weer wat nieuws te beginnen, maar er is zoveel mooie wol en altijd weer een nog mooier patroon!

No comments:

Post a Comment