Wednesday, February 25, 2009

Sylvia ook eindelijk online!

Eindelijk een Blog, zoals bijna iedereen (lijkt het). En dat er veel Blogs waren wist ik uiteraard maar ook zoveel over breien, handwerken etc. dat verbaasde me! Een wereld ging voor me open! Ik dacht dat ik één van de laatste vrouwen in Nederland was die nog durfde te handwerken ondanks het hoge tuttigheidsgehalte die het lijkt te hebben maar dat we nog met zovelen zijn wist ik niet! En wat die mensen allemaal wel niet maken! De prachtigste foto's heb ik hier voorbij zien komen! Ikzelf zit qua breien nog steeds op het niveau sokken en sjaaltjes maar door al die Blogs zal dit snel veranderen denk ik, inspiratie genoeg!

Ook vind ik het heerlijk om bezig te zijn met mijn interieur en zit ik ondertussen midden in een verbouwing. Ik zal proberen hier ook met enige regelmaat verslag van te doen.

Ik werk fulltime en heb dus niet zoveel tijd om te breien, borduren, lezen en alle andere dingen te doen die ik leuk vind. De tijd van de Blog gaat daar nog eens af dus zal ik hier niet te veel tijd aan besteden maar ik hoop toch met enige regelmaat iets te laten zien/horen

No comments:

Post a Comment